CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Hanya Untuk 18 tahun keatas

Hanya Untuk 18 tahun keatas
Masalah tenaga batin, kenapa suami cepat tewas, inginkan suami tahan lama, ingin mendapatkan payudara yang montok..ingin memikat lelaki/wanita hanya melalui "perfume ajaib"?

Masalah seks merupakan satu masalah yang banyak dihadapi oleh ramai orang. Tidak kira lelaki atau perempuan. Mungkin anda atau pasangan anda juga menghadapi masalah yang sama. Bagi masalah seks lelaki adalah seperti Lemah Tenaga Batin, Mati Pucuk, Zakar Tidak Tegang. Zakar Tidak Kuat, Zakar Pendek, Zakar Kecil dan Pancutan Pramatang.

Semua produk ini boleh menyelesaikan masalah yang anda hadapi..

.

Tuesday, 7 July 2009

Bagaimanakah Pacak Langit Pearl mula dicipta?

Pacak Langit ini mula dihasilkan oleh arwah datuk saya di kampung Kuala Sanglang, Perlis semenjak hampir 80 tahun dahulu. Hanya melalui "word of mouth" beliau sentiasa dikunjungi oleh sebegitu ramai pesakit dari sekitar Perlis, Kedah dan juga P.Pinang yang ingin mendapatkan rawatan untuk pelbagai masalah dari segi seksual atau kesihatan am.


Segala ubat - ubat dan minyak - minyak beliau hasilkan sendiri dengan menggunakan pelbagai jenis akar - akar kayu yang juga dicarinya sendiri.


Ubat pacak langit pada asalnya adalah gabungan akar - akar kayu yang perlu direbus selama sekurang - kurangnya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang. Dengan perkembangan zaman, Pacak langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah ekstrak dari akar - akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk.


Semenjak dari ini, pacak langit mula dipasarkan dengan lebih meluas lagi di kedai - kedai ubat di kawasan utara Semenanjung. Melihat potensi Pacak Langit untuk di pasarkan ke seluruh negara dan dunia, ayah saya, yang kini telah mengambil alih tugas-tugas pembuatan Pacak Langit, telah mendapatkan bantuan kewangan untuk membeli mesin-mesin dan juga membina sebuah kilang kecil untuk menghasilkan pacak langit dan lain-lain ubat dan minyak secara komersial.Saya kini telah menjual Pacak Langit melalui internet selama hampir 5 tahun dan pelanggan kami adalah dari seluruh negara dan juga kepada pengedar dari UAE, UK, USA, Brunei dan juga Mesir.0 comments: