CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Hanya Untuk 18 tahun keatas

Hanya Untuk 18 tahun keatas
Masalah tenaga batin, kenapa suami cepat tewas, inginkan suami tahan lama, ingin mendapatkan payudara yang montok..ingin memikat lelaki/wanita hanya melalui "perfume ajaib"?

Masalah seks merupakan satu masalah yang banyak dihadapi oleh ramai orang. Tidak kira lelaki atau perempuan. Mungkin anda atau pasangan anda juga menghadapi masalah yang sama. Bagi masalah seks lelaki adalah seperti Lemah Tenaga Batin, Mati Pucuk, Zakar Tidak Tegang. Zakar Tidak Kuat, Zakar Pendek, Zakar Kecil dan Pancutan Pramatang.

Semua produk ini boleh menyelesaikan masalah yang anda hadapi..

.

Saturday, 4 July 2009

BREAST LOVELY

BREAST LOVELY
Breast Enchancement & Enlargement Oil MassageSebagai wanita anda tentu inginkan buah dada yang montok besar dan cantik. Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.
"Payudara mestilah WOW...!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Anda sebagai wanita sedar atau tidak? Andakah anda peduli? Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan ini menjadi yang terbaik!

Sebagai WANITA Pastinya Anda INGINkan

Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang membuat suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat

Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab ANDA kelihatan begitu muda.

Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara. Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class. Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, tegang dan mantap.Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai jaga tubuh badan anda.

KENAPA HARUS MEMILIH BREAST LOVELY?
Menegangkan, Memantapkan dan Membentuk Payudara

Mengekalkan Keanjalan Payudara agar Kental,Montok dan Cantik

Terletak Membesarkan Payudara yang alami masalah terbantut

PembesarannyaMembentuk Payudara lebih Padat dan Berisi

Mengekalkan Kedudukan Payudara ke tempat asalnya


Menghalus dan Menegangkan Kulit

Mencerahkan Puting dan sekitar Payudara

Mengeluarkan Puting yang tenggelam

Menlancarkan Peredaran Darah sekitar Payudara

CARA MENGGUNAKAN BREAST LOVELY
1. Picit sedikit minyak ke tapak tangan. Mulakan urutan di bahagian puting sahaja dahulu. Gentel-gentel secara lembut di bahagian puting. Biasanya akan terasa tindak balas rangsangan.
2. Minyak ditambah lagi sedikit. Urut dari bawah payudara ke atas sehingga ke tulang leher. Buat berulang-ulang kali.


3. Urutan membesarkan payudara; pandangan dari mata memandang ke arah payudara

Payudara kanan = urut kelling payudara 360 darjah mengikut arah jam

Payudara kiri = urut keliling payudara 360 darjah melawan arah jam.
4. Buat urutan satu persatu dan berulang-ulang kali (contoh, urutan payudara kanan 15 x, payudara kiri 15 x)


SENAMAN UNTUK PAYUDARA


Untuk hasil yang lebih pantas & berkesan, anda digalakkan membuat senaman untuk payudara. Senaman juga sebaiknya dilakukan pada pagi hari, beberapa saat setelah bangun tidur. Beberapa gerakan senaman di bawah ini boleh membantu memperindahkan lagi payudara Anda:


1. Luruskan tangan sehingga posisi badan bahagian atas akan terangkat. Ulangilah gerakan ini sampai 10 hitungan. Bila sudah terbiasa melakukannya, tambahlah gerakan menjadi 20hitungan.


2. Berdiri dengan posisi kedua belah tangan ke belakang sambil menggenggam benda yang agak berat/tongkat.


3. Bongkokkan badan ke depan sampai bahagian punggungmenjadi datar. Kemudian gerakan kedua belah tangan seperti hendak meraih sesuatu yang tak terjangkau secara bergantian. Lakukan gerakan ini sebanyak 20 kali.


4. Tangan di depan dada. Lakukan gerakan mendorong dengan kekuatan yang bertumpu pada otot-otot bahu, maka otot-otot bahu dan otot-otot di sekitar payudara terasa mengencang. Ulangi gerakan ini sampai 20 kali hitungan. Bila sudah terbiasa dapat ditingkatkan menjadi 100 hitungan.


PERINGATAN!


*Untuk Muslim, setiap kali minyak diletakkan di tapak tangan, sebaiknya Selawat Nabi 3x dan hembus ke tapak tangan.


*Hasil akan nampak dalam tempoh 2-4 minggu penggunaannya. Bebas dari bahan kimia & unsure haiwan. Ramuan herba rahsia & akar kayu terpilih.


Pantang-larang:

Jangan dipakai semasa haid dan berjunub. Jangan dibawa ke tempat-tempat yang kotor & jangan dilangkah

0 comments: